Nagelmackers versterkt langetermijnrelaties met nagelnieuwe platform 

iO ontwikkelde toegangelijk Drupalplatform dat leadgeneratie vereenvoudigt. 

Bank Nagelmackers lanceert in samenwerking met blended agency iO een nieuwe website. De doordachte siteflow maakt het cliënten en prospecten van Nagelmackers een stuk makkelijker om online antwoorden te vinden en een afspraak te maken. 

In de wereld van vermogensadvies, -beheer en estate planning is mond-tot-mondreclame nog steeds een belangrijke bron van nieuwe cliënten. ​ 

Bij Nagelmackers begreep men dat ook digitale aanwezigheid minstens even essentieel is om met vermogende particulieren en ondernemers een duurzame relatie uit te bouwen. Op zoek naar een nieuwe website, klopte Nagelmackers aan bij iO, dat bekendstaat als de grootste Drupal-specialist van België, voor een innovatieve oplossing. 

Meer online aanwezigheid, minder drempels 

iO stelde een strategisch plan op om Nagelmackers’ online aanwezigheid te versterken en de drempel naar advies en vermogensbeheer te verlagen. Daarvoor had het agency de juiste tools in handen: het beschikte over duidelijk inzicht in de complexe business van Nagelmackers, voerde diepgaand onderzoek uit naar de behoeften van stakeholders, cliënten en gebruikers, en deed een grondige analyse van de bestaande website. ​ 

Van complex naar kristalhelder 

 De meerwaarde van de nieuwe website is duidelijk: dankzij de heldere informatiearchitectuur kunnen bezoekers zich makkelijker verdiepen in relevante thema’s en wordt complexe materie – estate planning, vermogensopbouw en -beheer – bevattelijk voor iedereen. Bovendien werd een geavanceerde afsprakenflow geïmplementeerd die geïnteresseerde particulieren, ondernemers en vrijeberoepers eenvoudig omzet in warme leads. 

Enkele opvallende verbeteringen op de vernieuwde website: 

  • Meer gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve navigatie 
  • Krachtige zoekfunctie die gebruik maakt van artificiële intelligentie 
  • Gecentraliseerde documentomgeving 
  • Inzichten en expertise, op een heldere manier gedeeld door experts van Nagelmackers 

Met deze lancering zet Nagelmackers een nieuwe standaard in de sector van financieel advies en vermogensbeheer. Dankzij de vereenvoudigde inhoud en gebruiksvriendelijke tools kunnen bezoekers op een transparante en intuïtieve manier navigeren. Ze genieten van een naadloze gebruikerservaring die het plannen van afspraken vergemakkelijkt en hen op een rustige manier door de complexe wereld van advies en vermogensbeheer begeleidt. 

Bekijk de vernieuwde website van Nagelmackers hier: nagelmackers.be 


Over iO

​iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije. iodigital.com

Over Nagelmackers 

Met haar 275 jaar ervaring bood Nagelmackers al aan vele crisissen het hoofd. De bank staat voor financiële stabiliteit en betrouwbaarheid. Nagelmackers kiest als bank resoluut voor een zeer persoonlijke benadering. nagelmackers.be ​ 

Media

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.