Utrechtse mobiliteitsorganisatie Goedopweg kiest iO als vaste digitale partner

Als eerste op de planning: de bouw van een digitaal (B2B) platform voor Goedopweg, gericht op duurzame mobiliteit.

Rotterdam, 1 november 2022 — Na een grondig tenderproces, inclusief schriftelijke plannen, presentaties en pitches, heeft het Utrechtse mobiliteitsprogramma Goedopweg end-to-end agency iO gekozen als nieuwe, vaste digitale partner. Als eerste op de planning: een digitaal platform voor Goedopweg, gericht op duurzame mobiliteit.

Goedopweg en iO slaan zo de handen in elkaar voor de bouw van een digitaal (B2B) platform, gericht op het inspireren en activeren van ondernemers en managers om aan de slag te gaan met duurzame mobiliteit. Hybride werkplannen voor werknemers, of de aankoop van elektrische fietsen door organisaties? Met een ambitieuze digitale aanwezigheid moedigt Goedopweg bedrijven aan om te vergroenen, de drukte op de Utrechtse wegen te verminderen en pendelaars tevreden te houden.

goedopweg.nl
goedopweg.nl

Anna Docter, online strateeg bij Goedopweg, kijkt met een goed gevoel naar de toekomst:

“Het team van iO scoorde een verdiende tien doorheen het tendertraject en maakte indruk met het concept, de uitvoerbaarheid, creativiteit en visie op een samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat ze mede dankzij hun ervaring van aanpakken weten en dat is wat Goedopweg in deze fase zoekt in een digitale partner.”

iO Art director Mark Vogelaar ziet in de nieuwe website van Goedopweg een belangrijke inspirator.

“We willen met dit digitale medium echt voorzien in bewijslast rond duurzame mobiliteit: denk aan cijfers, cases en feiten. Veel besluitnemers hebben gewoonweg niet de informatie voorhanden om te overtuigen én zelf overtuigd te worden. Ook willen we bedrijven inspireren om met Goedopweg mobiliteitsuitdagingen aan te gaan, net door het perspectief van de gebruiker centraal te houden geholpen door het potentieel van data.”

Over Goedopweg

Goedopweg maakt de drukke regio Utrecht beter bereikbaar én beter leefbaar. Met vernieuwende en praktische oplossingen verduurzamen ze verkeer en mobiliteit en dragen zo bij aan een gezonde toekomst. Goedopweg is een samenwerking van de gemeenten Utrecht en Amersfoort, de provincie Utrecht, Rijkswaterstaat Midden-Nederland en het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat.

Over iO

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie en content, marketing, en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren, en toekomstbestendig verder te groeien.

Media

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

 

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.