PMA Awards: blended agency iO opnieuw genomineerd

De nominaties hebben betrekking op de online brand stores van JBL en Philips.

Amsterdam, 11 april - Twee affiliatie-campagnes van iO zijn genomineerd voor een Performance Marketing Award, waarvan de uitreiking op 11 mei aanstaande in Londen plaatsvindt. De nominaties hebben betrekking op de online brand stores van JBL en Philips. Het is dit jaar de tweede keer in minder dan een maand tijd, dat door iO ontwikkelde affiliate-campagnes zijn genomineerd. Eerder was dat voor een US Partnership Award.

JBL is genomineerd in categorie Best Retail and eCommerce Campaign. De nominatie voor Philips valt in de categorie Best Managed Affiliate Programme - Enerprise Level. Beide campagnes hebben in het Verenigd Koninkrijk plaatsgevonden en in beide gevallen heeft de nominatie betrekking op door iO uitgevoerd affiliate-management.

“Met de campagne Utilize the potential of the affiliate channel voor JBL hebben we de potentie van affiliate marketing voor JBL in het VK laten zien. De Philips-case A holistic approach to affiliate marketing laat zien, dat de gekozen affiliate-strategie in iedere markt werkt en schaalbaar is”, aldus Tim van Hout, Team Lead Affiliate Marketing bij iO – Campus Amsterdam.

Van Hout vervolgt: “Wij zijn trots al jaren te mogen werken voor deze twee mooie merken en samen aansprekende resultaten te hebben neergezet in het VK en daarbuiten. De nominaties zijn een erkenning van iO’s affiliate-marketingstrategie, die zowel gericht is op groei van de brand stores als op de kwaliteit binnen het marketingkanaal. Het spreekt voor zich, dat wij zowel JBL als Philips dankbaar zijn voor het in ons gesteld vertrouwen.”


Over iO

iO is een blended agency. Wij helpen klanten zoals Audi, Brussels Airport, Efteling en Eneco om volledige merkervaringen van begin tot eind duurzaam vorm te geven en te verbeteren. Door de juiste expertise – strategie, creatie, technologie, marketing en data – slim te combineren, en actief samen te werken met onze klanten. Zo boeken we de digitale vooruitgang die klanten, gebruikers en mensen in deze tijden van een merk verwachten. 

iO (voorheen Intracto Group) werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.
iodigital.com

Over Performance Marketing Awards

The Performance Marketing Awards showcase the industry’s most innovative and groundbreaking campaigns, teams and companies.

Media

Contact

Charles Borremans

Charles Borremans

Lead Communications (Campus Amsterdam), iO

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.