Noors Skogluft kiest voor iO

iO is gevraagd Skogluft te helpen bij de introductie van het merk op de Nederlandse markt en in een later stadium ook in andere Europese landen.

iO gaat aan de slag voor Skogluft. Dit Noorse bedrijf maakt plantenmuren bestemd voor thuis en/of op kantoor.

Arnoud Duiker, Client Service Director iO Campus Amsterdam: ‘Het is ontzettend leuk om te kunnen bijdragen aan een merk, dat zo veel impact kan maken op de mentale gezondheid van mensen. Hier zit 20 jaar aan onderzoek achter. Vanuit iO Campus Amsterdam richten we ons vooral op digitale marketing. We starten deze maand met het online lanceren van Skogluft via search, display en de social kanalen. Later zullen we ook helpen met conversie-optimalisatie en de verkoop via marketplaces.’ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Skogluft Living wall
Skogluft Living wall

 

Skogluft laat zich vanuit het Noors in het Nederlands vertalen als ‘boslucht’. Met de door Skogluft ontwikkelde plantenbakken kunnen complete plantenmuren worden samengesteld, waarmee je de natuur in je woning of in je kantoor brengt.

Het is wetenschappelijk bewezen, dat zo’n plantenverzameling dezelfde voordelen biedt als een boswandeling. Mensen, die in kantoorruimtes werken, die voorzien zijn van zo’n muur van planten hebben een verhoogde productiviteit en minder last van vermoeidheid en stress.

_________________________

Media

Over Skogluft (www.skogluft.com): Skogluft revolutionizes the air you breathe. With pure and fresh Skogluft air, you can focus on your day.

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

 

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.