Marcel Nijland wordt Data Business Development Director bij iO

Met de komst van Marcel Nijland versterkt het Data & Intelligence team van iO zich met 25 jaar ervaring

Rotterdam, 11 oktober — ​ Marcel Nijland gaat bij end-to-end agency iO aan de slag als Data Business Development Director. Met de komst van Marcel versterkt het Data & Intelligence team van iO zich met 25 jaar ervaring, in de vorm van een director met een sterke focus op marketing, sales, strategie-ontwikkeling en business innovatie.


Marcel Nijland was eerder als Strategy Consultant werkzaam bij digitale dienstverleners zoals Digitas LBi en Macaw, en binnen product organisaties zoals Omniplan en Centerparcs, en zet nu de stap naar end-to-end agency iO.

In het Data & Intelligence team zal hij zich bezighouden met de analyse van de marktbehoefte, het ontwikkelen van Data & Insights proposities - en hoe deze de klanten van iO helpen en inzicht bieden om business doelen mee te behalen.

Marcel Nijland over zijn keuze voor iO:

iO is een relatief nieuwe naam in de markt, maar bestaat uit de samenvoeging van verschillende gerenommeerde bureaus. Dit is een mooi moment om bij het team te komen en klanten te helpen met de business vraagstukken vanuit een integrale en data-gedreven aanpak. Om zo merkvoorkeur te vergroten, het digitale ecosysteem te versterken en de groei te versnellen."
Marcel Nijland, Data Business Development Director - iO
Marcel Nijland, Data Business Development Director - iO

Inmiddels heeft iO 12 campussen in Nederland, Belgie, Bulgarije en de Nordics:

"Ook met de campusfilosofie van iO klikt het. Ik kijk ernaar uit om mee te draaien op deze campussen - de ontmoetingsplek tussen talent en klant - en samen te komen om te leren en te inspireren. Ik geloof sterk in de belofte van iO. Let’s discover infinite opportunities, together."

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie & content, marketing en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en toekomstbestendig verder te groeien.


Media

Marcel Nijland, Data Business Development Director - iO
Marcel Nijland, Data Business Development Director - iO

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

iO - end-to-end agency - Let’s discover infinite opportunities together
Eén partner die u alles biedt, end-to-end. Ontdek samen oneindig veel mogelijkheden. Onze gids voor blijvende digitale relevantie.
www.iodigital.com

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.