Lydian blaast twintig kaarsjes uit met iO

Herentals, 29 juni 2022 — Lydian viert zijn twintigste verjaardag. Het Belgische advocatenkantoor klopte aan bij iO om deze verjaardag met een authentieke videocampagne te vieren.

De twintigste verjaardag was voor het advocatenkantoor de geknipte kans om zich te nestelen in het bewustzijn van klanten, potentiële klanten, netwerken, en de huidige en toekomstige collega’s. In de videocampagne — die werd ontwikkeld in samenwerking met iO — komen zes medewerkers van Lydian aan het woord. Ze leggen uit hoe hun job hen toelaat te zijn wie ze zijn, en hoe ze de brug maken tussen professionele uitdagingen en persoonlijke drijfveren.

De campagne miste haar doel niet: Lydian werd bekroond tot winnaar in de categorie Employer Branding op de Video Experience Day 2022, georganiseerd door Kanaal Z en AP Hogeschool Antwerpen. 

20 years Lydian - 20 years of people
20 years Lydian - 20 years of people

Jan Hofkens, Managing Partner Lydian over de samenwerking:

“De keuze voor iO als partner wierp snel haar vruchten af. We wilden in de video’s de nadruk leggen op de waarden van Lydian door onze eigen mensen in de kijker te zetten. Dat is dankzij de jarenlange expertise in video en employer branding van iO erg goed gelukt.”

Over iO

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie en content, marketing, en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren, en toekomstbestendig verder te groeien.

Over Lydian

Als Belgisch fullservice-advocatenkantoor onderscheidt Lydian zich door dicht bij de mensen te staan. Zowel bij de eigen medewerkers, als bij de bedrijven en overheden die ze helpen. Met 20 jaar ervaring in de aktetas ondersteunt Lydian zowel nationale als internationale klanten met juridische en zakelijke oplossingen.


Media

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.