Jorrit Hermans wordt Creative Director bij iO Campus Herentals

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector is Jorrit Hermans de nieuwste creatieve aanwerving van end-to-end agency iO. Hij vervoegt Campus Herentals als Creative Director.

Herentals, 13 september 2022 — End-to-end agency iO is ook op creatief vlak ambitieus. Dat bewijst de komst van Jorrit Hermans als Creative Director op Campus Herentals. Hij ontfermt zich over de creatieve output van de campus.

Ervaren in creatieve reclame

Jorrit Hermans kreeg zijn start in de sector als copywriter bij LDV United en bekleedde daarna posities bij sterke creatieve agencies als RCA, Leo Burnett, en Havas Worldwide. Daarnaast ging hij ook zelfstandig aan de slag als freelancer en zaakvoerder van Quick Brown Foxes en Matilda.

Jorrit Hermans, Creative Director - iO Campus Herentals
Jorrit Hermans, Creative Director - iO Campus Herentals
“iO heeft een sterk ondernemersverhaal en een ambitie die verder reikt dan onze grenzen. Groot denken en internationaal groeien, charmeert mij bijzonder. Dát en een fijne groep experts in zoveel domeinen en Sam De Win als Executive Creative Director is voor mij een ideale combinatie om mee aan de slag te gaan,” legt Jorrit uit.

Creatief talent van de bovenste plank

Jorrit Hermans versterkt als Creative Director het creatieve team van iO Campus Herentals. Met die aanwerving bevestigt het end-to-end agency haar ambities om ook op creatief vlak tot de topspelers van de Benelux te behoren. Daarvoor bundelt Jorrit de krachten met Executive Creative Director van iO België, Sam De Win.

Sam De Win vertelt:

“Jorrit heeft bakken ervaring en een goed creatief oog, en hij maakte in het verleden al straf werk waar ik gezond jaloers op ben. Ik kijk er enorm naar uit om samen met hem iO creatief in de markt te zetten.”

 

Over iO

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie en content, marketing, en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren, en toekomstbestendig verder te groeien.


Media

Jorrit Hermans, Creative Director - iO Campus Herentals
Jorrit Hermans, Creative Director - iO Campus Herentals

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

iO - end-to-end agency - Let’s discover infinite opportunities together
Eén partner die u alles biedt, end-to-end. Ontdek samen oneindig veel mogelijkheden. Onze gids voor blijvende digitale relevantie.
www.iodigital.com

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.