Jeroen Bouserie vervoegt iO

End-to-end agency iO heeft Jeroen Bouserie verwelkomd als Marketing Automation Consultant. Hij brengt meer dan 20 jaar ervaring in strategie, business development, en marketing automation met zich mee.

Gent, 14 november ​ — Jeroen Bouserie gaat aan de slag als Marketing Automation Consultant bij end-to-end agency iO. Daarmee versterkt hij de diepgaande marketingexpertise van de campus in Gent.

Meer dan 20 jaar digitale ervaring

Je kan gerust zeggen dat Jeroen is opgegroeid met het internet. Net na de dot-com bubble begon hij digitale initiatieven op te zetten in de media (Clickx!, Spotter, VUM/Corelio) en deed hij ervaring op met online adverteren, strategie, CRM, en marketing automation (4C Consulting, The Reference). Jeroen hielp Napoleon Games als CRM Manager ook uitgroeien van een familiale organisatie tot een nationale speler met internationale ambities.

“iO is een fascinerend groeiverhaal aan het schrijven, en daar wilde ik graag een deel van uitmaken. Ik zie hier heel wat opportuniteiten voor persoonlijke en professionele groei. En dat mijn pendelafstand ineens wordt gehalveerd, is natuurlijk ook mooi meegenomen,” lacht Jeroen.

Bij iO gaat Jeroen als Marketing Automation Consultant voornamelijk aan de slag voor organisaties als SBS, Mediahuis, Atlas Copco, Uitgeverij VAN IN, en SD Worx. Hij komt terecht in een jong team op Campus Gent, waar hij nauw gaat samenwerken met Head of CX Platforms, Sebastiaan Van Dingenen. 

Ook Sebastiaan Van Dingenen, Team lead Marketing Automation is enthousiast over de komst van Jeroen:

“We merkten snel dat Jeroen over de nodige ervaring en maturiteit beschikt om een waardevolle bijdrage te leveren op vlak van strategie, pre-sales, marketing automation, en CRM. We zijn enorm blij dat hij bij het team is gekomen.”

Over iO

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie en content, marketing, en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren, en toekomstbestendig verder te groeien.

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

 

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.