iO zet talentengroei in Benelux voort met 45 nieuwe collega’s

Een groeiend fullserviceteam van talenten dat zijn klanten helpt met hun digitalisering, door strategie, content, creatie, marketing en technologie te combineren.

‘s Hertogenbosch, 24 februari 2022 - Bij fullservice bureau iO hebben ze aan enthousiaste sollicitanten geen gebrek. Dit jaar alleen al begonnen er bij de verschillende campussen in de Benelux 45 nieuwe talenten. Opvallend: voor veel sollicitanten zijn de persoonlijke aandacht, ruimte voor talentontwikkeling en de positieve sfeer de doorslaggevende factor bij hun keuze voor iO.

Een groeiend fullserviceteam van talenten dat zijn klanten helpt met hun strategie, content, creatie, marketing en technologie: dat is iO. Doel: bedrijven helpen met hun communicatie en digitale transformatie om competitief in de markt te staan. En dat is een boodschap die aanslaat, zo blijkt uit de grote hoeveelheid van nieuw talent dat kiest voor iO.

iO Campus Den Bosch
iO Campus Den Bosch

Volgens Steven Van Belleghem, strategic partner bij iO, heeft dat alles te maken met een veranderende markt: “Zowel de uitdagingen als de kansen zijn toegenomen voor bedrijven. De markt vraagt om een partner die kan helpen op het vlak van strategie en data-analyse, maar evengoed op het creatieve vlak. Een agency dat al die talenten weet te bundelen, beantwoordt perfect aan die behoefte.”

Nieuw talent op iO Campus Den Bosch

Dat blijft ook bij potentiële werknemers niet onopgemerkt. Op Campus Den Bosch alleen al komen er vier experts bij, die zich maar wat graag achter dit nieuwe verhaal scharen. De functies waarin zij starten zijn zeer divers. Zo kreeg Campus Den Bosch er in 2022 onder andere een Business Consultant (Rob van Berkel), Marketing Strateeg (Mark Hermans) en twee Software Engineers (Emiel Oomen en Tom Gelmers) bij.

Over de vraag waarom hij voor iO koos, hoeft Business Consultant Rob van Berkel geen twee keer na te denken: “Ik heb gekozen voor iO, omdat ik vanuit de gesprekken een heel prettig gevoel kreeg bij de organisatie en de mensen. Er zit een erg positieve energie in het bedrijf. Ik heb meerdere gesprekken gehad die ik als erg open heb ervaren. Er is veel kennis binnen het bedrijf en veel ruimte om te leren en te groeien. iO is een moderne organisatie met veel oog en vrijheid voor de werknemer. Daar had ik behoefte aan. Tot nu toe bevalt het uitstekend.”

Van links naar rechts: Mark Hermans, Tom Gelmers en Rob van Berkel
Van links naar rechts: Mark Hermans, Tom Gelmers en Rob van Berkel

En ook Mark Hermans start enthousiast in zijn nieuwe functie als Marketing Strateeg: “Lisanne (recruiter iO Campus Den Bosch) luisterde echt naar wat voor mij belangrijk was. Er werd verder gekeken dan de functie: wie ben je als persoon en wat vind je leuk om te doen? Het belang van een wederzijdse match stond duidelijk voorop. De contacten waren ook altijd heel prettig en ongedwongen. Zo heb ik de sfeer op de campus ook ervaren. Iedereen was super geïnteresseerd en ik heb mijn hele team al ontmoet tijdens het sollicitatieproces. Dat gaf me gelijk een vertrouwd gevoel op mijn eerste werkdag!” 

Eindeloze mogelijkheden voor talentontwikkeling

iO staat symbool voor Infinite Opportunities, en die belofte maakt het bedrijf ook waar. Op elke campus verwelkomt iO nieuwsgierige mensen die houden van digital en marketing – en die willen meewerken aan projecten waarop ze zelf trots kunnen zijn. iO wil een broedplek zijn voor talentontwikkeling, waar collega’s elke dag van elkaar kunnen leren: iedereen werkt in zelfsturende, multidisciplinaire teams waarbinnen kennisdeling centraal staat. Daarnaast is ook het dichtbij-huis aspect een voordeel: met 12 campussen in Noord-Europa is er altijd een kans voor wie een klik voelt met het iO-verhaal. Dit jaar alleen al is er binnen iO nog ruimte voor 300 nieuwe talenten.


_________________________

Media

 

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.