iO wint twee keer gouden Global Performance Marketing Award

De prijzen werden gewonnen voor respectievelijk een affiliate marketing-strategie in de VS en Canada én een Europese lead generation-campagne, allebei voor Philips.

Na zes keer te zijn genomineerd, ontving iO – Campus Amsterdam gisteren in Londen twee keer een gouden Global Performance Marketing Award. De prijzen werden gewonnen voor respectievelijk een affiliate marketing-strategie in de VS en Canada én een Europese lead generation-campagne, allebei voor Philips. Tevens eindigde iO’s campagne voor EDC Retail als runner up. 

De Global Performance Marketing Awards belonen de slimste en beste strategieën, campagnes en programma’s op het gebied van affiliate-marketing.

“Vorig jaar wonnen we één keer goud. Nu zijn we met twee keer goud naar huis gegaan. In een ijzersterk internationaal deelnemersveld met grote gevestigde bureaus uit de VS en de EU, is iO het enige bureau in de Benelux, die dat heeft gepresteerd”, aldus Lennart Ruigrok, Business Development Manager iO op Campus Amsterdam. 
Global Performance Marketing Awards - Team iO
Global Performance Marketing Awards - Team iO
“Wij zijn er bijzonder trots op, dat wij als Nederlands bureau een succesvolle affiliate- en partnership-strategie voor Philips hebben ontwikkeld en uitgerold voor en in de Verenigde Staten en Canada. Met onze slimme performance marketing-aanpak hebben we de lokale spelers op het Amerikaanse continent achter ons gelaten. Dat is écht uniek! Binnen lead generation wordt affiliate marketing een steeds belangrijker kanaal. Met onze aanpak bewijzen we, dat we kwalitatieve leads kunnen generen tegen een scherpere cost per lead (CPL) dan andere betaalde kanalen.”

Over Global Performance Marketing Award

Hosted by PerformanceIN, there are 30 categories covering efforts ranging from ‘Best Tech Publisher ‘and ‘Most Creative Partnership’’ to ‘Best Content Commerce’ and ‘Best Loyalty Partnership’. This year, more than ever, the focus of the awards is to highlight all of the performance-driven marketing channels and methodologies that have boosted client revenues and ROI. ​
https://performancemarketingawards.com

Over iO

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie en content, marketing, en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren, en toekomstbestendig verder te groeien.

Media

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

iO - end-to-end agency - Let’s discover infinite opportunities together
Eén partner die u alles biedt, end-to-end. Ontdek samen oneindig veel mogelijkheden. Onze gids voor blijvende digitale relevantie.
www.iodigital.com

 

 

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.