iO wint digitale pitch voor Mutualité Chrétienne

iO wordt de digitale end-to-end partner van Franstalige Mutualité Chrétienne en haar Duitstalige (Christliche Krankenkasse) equivalenten voor de komende 2 jaar.

Brussel, 21 april 2022 - Na een openbare aanbesteding met verschillende agencies is iO uitgeroepen als winnaar van de digitale pitch van Mutualité Chrétienne. Het full-service agency wordt zo de vertrouwde partner met als opdracht om de digitalisering en de performance-aanpak van Mutualité Chrétienne te verbeteren. 

Een ideale partner

Als toonaangevende speler in de Belgische gezondheidszorg was Mutualité Chrétienne op zoek naar een partner die hen kon helpen digitale strategieën uit te werken om zoveel mogelijk leden te werven en te behouden.

Dit is precies wat “La Mutualité” vond bij iO, vertelt Gérald Vanmollekot, Strategic Planner Research & Product Area bij CM.

“iO toonde aan dat het de uitdagingen in onze markt op vlak van digitale ontwikkeling zeer goed begrijpt. Dat bleek uit de gestructureerde, coherente, en realistische antwoorden die iO gaf op onze vragen. Daardoor zijn we overtuigd van hun niveau van digitale expertise. Ook hun professionalisme tijdens het selectieproces overtuigde ons ervan dat iO een betrouwbare partner is om ons te ondersteunen met digitale campagnes en bij de ontwikkeling van onze performance- en conversiemarketing.” 

End-to-end 

Mutualité Chrétienne rekent nu dus op een écht full-service aanbod, dankzij de 1700 experts van iO in Europa. Als een end-to-end partner zal het agency betrokken bij verschillende digitale uitdagingen: marketingstrategie, content, advertising, social media, digitaal campagnebeheer, dataverzameling, performanceanalyse, marketingautomatie, en CRO.

Daarnaast wordt iO verantwoordelijk voor de digitale opleiding en vorming van de interne teams van Mutualité Chrétienne.

Meer dan 5 jaar vertrouwen opgebouwd bij Be Connect

Dit is niet de eerste keer dat de paden van iO en Mutualité Chrétienne kruisen. Het gezondheidsfonds werkt namelijk al meer dan 5 jaar samen met Be Connect — wat nu deel uitmaakt van iO. Het digitaal agency was expert in sociale media en digitale advertising.

“Met iO kunnen we nu nog meer impact hebben voor Mutualité Chrétienne, dankzij onze geïntegreerde aanpak en de nauwe samenwerking tussen al onze expertteams", verklaart Sabrina Bulteau, voormalig CEO en mede-oprichter van Be Connect en de huidige Strategy & Marketing Service Line Director van iO Campus Brussel. "Mutualité Chrétiennestaat voor heel wat uitdagingen en we zijn blij dat we hen kunnen ondersteunen bij het versnellen van hun digitalisering, maar ook bij het optimaliseren van hun prestaties.” 

De samenwerking is al van start gegaan: de eerste campagnes worden eind mei gelanceerd. 


Media

Infinite Opportunities | iO
Eén partner die u alles biedt, end-to-end. Ontdek samen oneindig veel mogelijkheden. Onze gids voor blijvende digitale relevantie.
www.iodigital.com
Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.