iO versterkt zich verder met Program Lead Bart De Hertogh

De Hertogh zal zijn blik op verschillende projecten en klanten van iO richten, waaronder de Federale Overheidsdienst Beleid en Ondersteuning (BOSA)

Antwerpen, 26 september — ​ De Antwerpse campus van iO verwelkomt Bart De Hertogh als nieuwe Program Lead. De ervaren projectmanager en communicatiespecialist, die de voorbije twee jaar mee de Brusselse vaccinatiecampagne uit de grond stampte, brengt heel wat specifieke expertise met zich mee naar Antwerpen.

In de rol van Program Lead zal De Hertogh zijn blik op verschillende projecten en klanten van iO richten, waaronder de Federale Overheidsdienst Beleid en Ondersteuning (BOSA). Met zijn staat van dienst op het vlak van humanitaire projecten en overheidscampagnes is hij de geknipte man om het team van iO te versterken. 

Bart De Hertogh, Program Lead - iO Campus Antwerpen
Bart De Hertogh, Program Lead - iO Campus Antwerpen

In de loop van zijn carrière bouwde De Hertogh een indrukwekkend cv op, met projecten die hem in verschillende uithoeken van de wereld brachten. Zo werkte hij als coördinator voor Artsen zonder Grenzen onder meer in Burundi, Rwanda, Kenia, China, het voormalige Joegoslavië en Iran. Terug in België zette hij zijn humanitair werk verder bij Caritas en Rode Kruis Vlaanderen, om daarna in de corporate wereld terecht te komen waar hij als facility en communicatie manager verschillende projecten uitvoerde in Europa en Azië.

Toen de coronacrisis in 2020 losbarstte zette hij zijn schouders onder de strategie, uitwerking en implementatie van de vaccinatiecampagne in de Regio Brussel Hoofdstad — een erg intensieve maar ook bijzonder leerrijke job.

“Samen met verschillende mensen iets in beweging zetten, dat is de belangrijkste rode draad in mijn carrière. En dat is ook wat ik hier in Antwerpen ga doen. De projecten van iO spraken me heel erg aan. iO een groeiend bedrijf, waar duidelijk veel energie en kennis aanwezig is om iets moois te realiseren. Ik ben heel blij om hier de kans te krijgen mijn mouwen op te stropen en aan het werk te gaan.”

Dennis Snijders, Strategy Director iO Campus Antwerpen:

“Onze missies in de publieke sector kunnen behoorlijk complex zijn en dan volstaat de typische agency-ervaring niet”, aldus Dennis Snijders. “Federale versus lokale wetgeving, politieke versplintering, technische complexiteit, publieke opinie, privacy — alles vloeit hierin samen. De hands-onervaring van Bart is absoluut uniek. Ik bedoel: hoeveel mensen hebben in hun leven een volledig vaccinatieprogramma uit de lucht getoverd?”

Over iO

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie en content, marketing, en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren, en toekomstbestendig verder te groeien.


Media

Bart Den Hertogh, Program Lead - iO Campus Antwerpen
Bart Den Hertogh, Program Lead - iO Campus Antwerpen

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

iO - end-to-end agency - Let’s discover infinite opportunities together
Eén partner die u alles biedt, end-to-end. Ontdek samen oneindig veel mogelijkheden. Onze gids voor blijvende digitale relevantie.
www.iodigital.com

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.