iO stelt Marco Merola aan als Managing Director voor Campus Herentals 

Het management van de iO-campus in Herentals wordt vanaf 2024 geleid door Marco Merola. 

Er is een evolutie in het managementteam van de campus in Herentals van blended agency iO. Marco Merola, tot voor kort Service Line Director Marketing, wordt de nieuwe Managing Director. Tim Elsen, de vorige Managing Director, neemt als Business Operations Director de leiding over de business en operaties over alle campussen van het land. 

Marco Merola, de nieuwe kopman van Campus Herentals 

De nieuwe Managing Director van iO Campus Herentals is Marco Merola, voor velen geen onbekende. Hij startte in 2017 als stagiair bij iO en groeide uit tot Service Line Director Marketing. Bas Jespers (Country Director iO Belgium) is alvast enthousiast over de aanstelling van Merola: 

“De nieuwe rol van Marco illustreert perfect waar iO voor staat: doorgroeikansen voor onze mensen, klanten die altijd op de eerste plaats komen, en diepgaande kennis van het vak. Ik heb alle vertrouwen in Marco als Managing Director, en ik geloof rotsvast dat hij samen met het vernieuwde management en al onze experts straf werk voor onze klanten zal blijven neerzetten”, vertelt hij. 

Sterk managementteam met vertrouwde gezichten 

Merola krijgt als Managing Director ondersteuning van het managementteam van de campus. Vaste waarden Jeff Maes (Service Line Director Technology) en Jessica Holt (Client Services Director) blijven op post. 

Ook de rest van het management gaat al even mee bij iO. Glenn Weuts wordt Service Line Director Marketing, Bob De Kinder stuurt strategie, content, en design aan als Experience Design Director, en Noortje Kuppens gaat aan de slag als Director Delivery & Services Technology. 

2024 sterk gestart 

Met nieuwe projecten voor klanten als Brussels Airport, Primagaz, Alphabet, Bebat, en Tom & Co is 2024 alvast sterk gestart. En dat is goed nieuws voor de meer dan 200 talenten die werkzaam zijn op Campus Herentals. 

"Deze campus bruist van de energie. We hebben een sterke start genomen in 2024 en er staan ons heel wat boeiende events te wachten. Zo organiseren we op 8 februari een inspirerende meetup waarvoor frontend-experts zich zeker moeten inschrijven”, aldus de kersverse Managing Director. 


Over iO

​iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije. iodigital.com

Media

van links naar rechts: Bob De Kinder, Noortje Kuppens, Glenn Weuts, Jeff Maes, Jessica Holt en Marco Merola
van links naar rechts: Bob De Kinder, Noortje Kuppens, Glenn Weuts, Jeff Maes, Jessica Holt en Marco Merola
Marco Merola - Managing Director, iO Campus Herentals
Marco Merola - Managing Director, iO Campus Herentals

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.