iO levert 3 MVP’s voor Sitecore MVP-programma 2023

Deze experts hebben zich laten zien als de meest actieve Sitecore-communityleden en beantwoorden aan de hoogste eisen van kennis, expertise én engagement met de community.

End-to-end agency iO heeft in 2023 drie Sitecore MVP’s in de gelederen. Deze experts hebben zich laten zien als de meest actieve Sitecore-communityleden en beantwoorden aan de hoogste eisen van kennis, expertise én engagement met de community. Ze mogen daarom de (persoonlijke) titel van Sitecore Most Valuable Professional dragen in 2023.

iO’s Sitecore MVP’s van 2023 zijn bekend! Dat is bekendgemaakt tijdens de 17e editie van het Sitecore MVP-programma, een erkenning door Sitecore voor 241 specialisten wereldwijd dit jaar, gekozen uit 16,000 developers en 30,000 actieve communityleden.

De Sitecore MVP Award bekroont ‘s werelds meest actieve Sitecore communityleden die waardevolle online en offline expertise bieden. Expertise die de community-ervaring verrijkt en het engagement om kennis en technische expertise te delen met partners uit de gemeenschap, klanten en prospects.

iO begeleidt organisaties zoals Eneco, Landal GreenParks, Efteling, Provincie Zeeland en DAF al sinds 2005 met Sitecore — en biedt als Sitecore Platinum Partner zakelijke ondersteuning, ontwikkeling op maat, en antwoorden op vragen over het platform. Het spreekt dus voor zich dat meerdere iO-experts zich hebben aangemeld voor MVP-status. Enkele experts zijn zelfs niet aan hun proefstuk toe en wisten de voorbije jaren keer op keer hun MVP-status te verzilveren.

iO’s Sitecore MVP’s van 2023 zijn:

  • Rob Habraken, Technology Director bij iO, Sitecore Technology MVP, 8ste erkenning:
“Ik ben trots en dankbaar dat Sitecore me voor de achtste keer op rij uitroept tot Most Valuable Professional! Met Koen Roos en Jeroen Breuer als mijn mede-MVP’s dit jaar, beschouwen we het als een prestatie die de band tussen iO en Sitecore eer aandoet - gesterkt door de vruchtbare samenwerking tussen twee toegewijde partners.” - Rob Habraken, Technology Director bij iO, Sitecore Technology MVP
  • Koen Roos, Business Developer bij iO, Sitecore Ambassador MVP, 6de erkenning
  • Jeroen Breuer, Senior Software Developer bij iO, Sitecore Technology MVP, 1ste erkenning

Over iO

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie en content, marketing, en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en toekomstbestendig verder te groeien.

Media

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.