iO lanceert Marketing Traineeship

Antwerpen, 12 mei 2022 - In september start iO Campus Antwerpen met een tweejarig Marketing Traineeship dat pas afgestudeerde marketeers onderdompelt in de vele disciplines die digitale marketing vandaag telt. Daarna groeien de trainees binnen de organisatie verder in de richting die ze zelf voor ogen hebben. Met dit initiatief zet iO haar credo ‘infinite opportunities’ extra in de verf.

Van ‘young potential’ naar ‘young professional’ in 24 maanden

Social & content marketing, e-mail marketing & automation, data, en ten slotte performance marketing: het speelveld wordt te groot om als marketeer in elke discipline te excelleren, maar een brede allroundbasis is natuurlijk wél meegenomen.

Door om het half jaar van team te wisselen, zal elke trainee tijdens het tweejarige programma de hogergenoemde vier expertises vanbinnen en vanbuiten leren kennen.

Aan het eind van de rit zullen de young professionals een beter beeld hebben van de richting waarin ze willen doorgroeien binnen de organisatie.

Gepersonaliseerd programma

De trainees mogen een gepersonaliseerd opleidingsprogramma verwachten waarin team leads en mentoren hen via een-op-een coachingsessies begeleiden. Wie voor het Marketing Traineeship in aanmerking wil komen, heeft (tegen september) een master of bachelor in marketing of communicatie op zak en vooral veel goesting om veel bij te leren. Ze mogen een starterssalaris en enkele mooie extralegale voordelen verwachten. Al wordt de ervaring natuurlijk de grootste bron van rijkdom.

Multidisciplinaire expertise

Dit initiatief ontstond niet toevallig op de marketingafdeling. De Antwerpse campus van iO ontstond immers uit een krachtenbundeling van liefst 8 agencies. Prophets, LUON, RAAK, iValue, Mia, Snackbytes, Foreach, en Internet Architects brachten elk hun specifieke expertise mee, waardoor de campus ervaren experts in zowat alle marketingdisciplines in huis heeft.


Media

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

Infinite Opportunities | iO
Eén partner die u alles biedt, end-to-end. Ontdek samen oneindig veel mogelijkheden. Onze gids voor blijvende digitale relevantie.
www.iodigital.com

 

 

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.