iO en Cheops lanceren een atypische IT-campagne over digitale veiligheid

Een campagne met als thema: security is een mindset - de veiligheid van een IT-omgeving gaat verder dan technologie alleen.

Specialist in IT & Business Technology Services Cheops en end-to-end agency iO slaan de handen in elkaar om een sensibiliseringscampagne te lanceren die bedrijven bewust maakt van het belang van een IT security mindset. De campagne, gesteund door een strategisch en creatief concept, wordt ingezet op verschillende media zoals online communicatie, social media en print advertising en startte officieel in januari. 

Het aantal cyberaanvallen, phishing- en hackingpogingen op ondernemingen en overheden neemt al enige tijd toe. Deze pogingen zijn nog veel te vaak succesvol wat organisaties veel tijd, geld en energie kost. Cheops wil daarom zorgen voor een wake-up call met als thema: security is een mindset - de veiligheid van een IT-omgeving gaat verder dan technologie alleen. 

Opvallend: met deze sensibiliseringscampagne sturen iO en Cheops weg van typische IT-geïnspireerde beelden - geholpen door krachtige beeldtaal die géén IT-elementen bevat. Zo willen ze een boodschap de wereld insturen die onderscheidt en blijft hangen - om het belang van een security mindset te onderstrepen. 

Hans Francken, Digital Performance Lead, Cheops:

“Dankzij de samenwerking met iO hebben we een opvallende bewustwordingscampagne gelanceerd die Cheops in staat stelt haar visie op het belang van IT-security verder uit te dragen en organisaties informeert over de juiste middelen die zij kunnen inzetten om hen te beschermen tegen cyberdreigingen.” 

 

Over Cheops

Cheops is een referentiespeler in IT & Business Technology Services en zorgt ervoor dat bedrijven hun business kunnen blijven ontwikkelen. Met bewezen technologie maakt Cheops bedrijven efficiënter, productiever, adaptiever en competitiever. Cheops werd in 1989 opgericht en telt vandaag meer dan 380 medewerkers.


Over iO
iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie en content, marketing en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en zo verder te groeien.

Media

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.