Intracto Group verwelkomt 400 experts van We are you

We are you is een ijzersterk bureau dat zich specialiseert in onder andere Microsoft-technologieën zoals Sitecore en Umbraco.

Story image

Met de overname van het Nederlandse We are you zet Intracto Group een volgende stap. We are you is een ijzersterk bureau dat zich specialiseert in onder andere Microsoft-technologieën zoals Sitecore en Umbraco.

Intracto Group bouwt een geïntegreerd full-service bureau en wil voor haar klanten dé partner zijn, die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

Ijzersterke technologische speler

“Hoe gaaf is dat?” zegt Jorg Verweij, CEO We are you. "In de afgelopen jaren is We are you enorm gegroeid. Nu zijn we klaar voor de volgende stap in onze groeistrategie: verbreding van onze diensten. Zo kunnen we onze klanten als sparringpartner van strategie tot uitvoering begeleiden bij hun digitalisering. Het voelt goed om dit versneld te realiseren met Intracto Group, net als wij een digitaal en mensgericht bureau in hart en nieren. Samen bouwen we aan een bureaugroep waarin alle digitale specialismes en grote technologieën samenkomen: PHP, .NET, Java en de belangrijkste front-end technieken." 

We are you werkt voor ambitieuze klanten zoals Landal GreenParks, Eneco, Efteling en PostNL.

Totale ontzorging van teamleden en klanten

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "We are you verwelkomen bij Intracto Group is een erg belangrijke stap. Zo halen we onvoorstelbaar veel expertise in huis. Niet in het minst op het gebied van technologieën zoals Sitecore en Umbraco. 

We schakelen ook meteen een versnelling hoger in het uitrollen van onze filosofie van sterke volledige campussen. Die campussen zien we als de werkplek van de toekomst waar we teamleden en klanten van A tot Z willen ontzorgen. Een campus moet een bruisende en inspirerende omgeving zijn, maar ook een ontzorgingsplek met bijvoorbeeld een restaurant, kapperszaak en was- en strijk-service.’ 

In zowel de activiteiten als in de cultuur van We are you is een sterke overeenkomst met de visie en werking van Intracto Group. De transformatie die we als bedrijf afleggen neemt met deze overname onze grootste stap tot dusver. Een getalenteerd team zoals dat van We are you maakt ons team en ons full-service powerhouse nog immens veel krachtiger."

Volgende stappen in Duitsland en Denemarken

Intracto Group is een bedrijf dat vandaag in België en Nederland talent samenbrengt in de disciplines strategie, technologie, creatie, content en marketing. De ambitie houdt daar echter niet op. Intracto Group wil die beweging ook maken in Duitsland en Denemarken om ook daar de dienstverlening als full-service digitaal bureau verder uit te bouwen. Qua timing wordt gemikt op het voorjaar van 2021. Al zal COVID-19 ook hier een rol spelen in de exacte timing en het tempo van de volgende te nemen stappen.

Over iO - Infinite Opportunities

Op zoek naar een optimale gebruikservaring voor hun klanten, komen bedrijven en organisaties bij iO terecht. Door meer dan 1.500 talenten op vlak van strategie, content, creatie, marketing en technologie samen te brengen, creëren we infinite opportunities voor nationale en internationale klanten als Audi, Brussels Airport, Eneco en Sodexo.

Op campussen verspreid over België, Nederland, Zweden en Bulgarije stroomlijnen we samen met onze klanten hun communicatie en digitale transformatie. Zo kunnen zij nog beter inspelen op de verwachtingen van hún klanten. Onze campussen zijn echte kenniscentra, waar werken, ontmoeten en inspireren hand in hand gaan. Dichtbij klanten en talent, op zoek naar de digitale diversiteit die het verschil maakt voor eindgebruikers. Voor ons allemaal.

iO - Infinite Opportunities