Intracto Group versterkt zich met het Gentse Marlon

Het Gentse agency heeft naam en faam op het vlak van design en development van apps, webshops en websites.

Intracto Group verwelkomt de meer dan 30 digitale experts van Marlon. Het Gentse agency heeft naam en faam op het vlak van design en development van apps, webshops en websites. ​ 

Met de komst van het Gentse Marlon benadrukt Intracto Group dat het continu bouwt aan een geïntegreerd full-service bureau en wil voor haar klanten dé partner zijn, die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

Handen verder in elkaar slaan om sterkste full service speler in de Benelux te worden

In de voorbije 17 jaar kende Marlon een continue groei. Binnen die groei onderging Marlon een evolutie van louter development, naar strategische digitale partner op het vlak van bedrijfsprocessen, design en technologie. Klanten van Marlon zijn onder andere Toyota, Daikin, Sibelga, Bostoen en Dockx Rental. 

Vincent Mouton, mede-oprichter Marlon: "Eigenlijk is binnen Feweb (de vakorganisatie van digitale dienstverleners) de wederzijdse appreciatie begonnen. Met een gezonde blik volgden we mekaars evolutie op. De laatste jaren merkten we echter meer en meer de toenemende complexiteit van vragen van klanten en zelfs de vraag om end-to-end partner te zijn. Een volgende logische evolutie in het landschap. Bedrijven willen steeds meer hun inspanningen en data centraliseren om resultaten te maximaliseren. 

Daarom zien we deze overname ook als een win-win-win. Onze klanten krijgen een maximaal aanbod aan skills, Intracto Group krijgt er een enorm sterk team bij en last but not least, voor de teamleden van Marlon openen er nog mooiere projecten waarbij hun impact nog groter kan zijn."

Intracto Group is best mogelijke versterking

Frederik Claerhout, mede-oprichter Marlon: "voor zowel Vincent als mij voelt deze overname als de juiste keuze. Voor ons, maar zelfs nog meer voor ons team. Deze keuze is echt niet alleen interessant voor onze klanten, maar zeker ook voor onze teamleden. Hun expertise zal nog meer tot uiting kunnen komen binnen Intracto Group. ​ 

Komt daarbij dat we van bij het begin een heel goede klik hadden met het team van Intracto Group. We voelen dat ze zowel op cultureel als op menselijk vlak er een fit is."

Sterk groei voor Intracto Group in regio Gent

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "deze overname is voor ons van groot belang. Marlon heeft een sterk en uniek team en bovendien vormen ze en perfecte aanvulling op onze kwaliteiten die we specifiek in Gent al hadden. Wat de vraag van de klant ook is, ook in Gent hebben we alles in huis qua strategie, creatie, content, marketing en technologie, om bedrijven te helpen groeien en hun resultaten te maximaliseren. 

Ook Vincent en Frederik zetten zich voortaan mee in voor Intracto Group en zullen op technologisch vlak nog van groot belang zijn binnen onze groep."

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.