Intracto Group transformeert tot iO

Eén nieuw merk om klanten in hun communicatie en digitale transformatie te ontzorgen.

Intracto Group gaat verder onder de nieuwe merknaam iO. Onder deze vlag, die symbool staat voor infinite opportunities, zet de organisatie een belangrijke volgende stap in haar groeiverhaal, trouw aan haar ambitie: talent samenbrengen om klanten end-to-end te helpen in hun communicatie en digitale transformatie. Hiermee biedt iO een antwoord op de nood van de markt: één kwalitatieve, full-service partner voor de lange termijn.

In een opmerkelijk groeitraject bracht Intracto Group - nu iO - ​ de laatste jaren meer dan 25 sterke bureaus samen, die met gebundelde kracht de communicatie en digitale transformatie van hun klanten naar een hoger niveau tillen. Met meer dan 1.500 digital-first specialisten in strategie, creatie, content, marketing en technologie aan boord, helpt iO zowel nationale als internationale merken als Audi, Brussels Airport, Eneco en Sodexo.

Bouwen aan één bedrijf voor de breedste service

Het nieuwe merk iO is een logische volgende stap in de missie om één bedrijf te bouwen. Een proces waar achter de schermen al geruime tijd aan wordt gewerkt. Met als doel het volledig ontzorgen van klanten in al hun behoeften. Naadloos over disciplines en locaties heen, en altijd met de focus op de eindgebruiker.

Pieter Janssens, CEO iO: “Consumenten - zoals wij allemaal - eisen vandaag een naadloze, geïntegreerde digitale koopervaring, over alle kanalen heen. De full-service, end-to-end dienstverlening van iO helpt onze klanten om op hun beurt hun klanten de beste mogelijke service te bieden.”

“Met een versnipperd palet aan uitvoerende partners kom je er vandaag niet meer. Daarom richten we iO in als een complete, meedenkende digitale partner voor de lange termijn. De nieuwe naam is de kers op een taart, die we al enkele jaren zorgvuldig op smaak brengen.”

Pieter Janssens, CEO iO
Pieter Janssens, CEO iO

Infinite opportunities voor klanten én talent

Klanten kunnen makkelijker dan ooit een beroep doen op de volledige waaier aan diepgaande expertise die iO rijk is. En op een schaal die nodig is. Dankzij de verschillende campussen in onder andere België en Nederland blijft iO tegelijkertijd garant staan voor de persoonlijke aanpak, expertise en fysieke nabijheid bij klanten.

Complete dienstverlening vraagt enerzijds om schaal, anderzijds om een extreme focus op talent. Daarom brengt iO dat talent samen op campussen, die ingericht zijn als bruisende en inspirerende werk-, ontzorgings- en ontmoetingsplekken. Elke campus heeft alle noodzakelijke expertise onder één dak. Zo verenigt iO de wendbare agency-cultuur met een enorme slagkracht, diepgaande specialisaties en lokale verankering. 

Geleidelijke overgang naar het nieuwe merk

Het komende jaar nemen alle merken, die onder de vlag van iO varen de nieuwe identiteit over. Geen harde switch, maar een geleidelijke overgang van elk merk. De dienstverlening blijft dezelfde en wordt alleen maar completer, terwijl iO meegroeit met de verwachtingen van en veranderingen in de markt.

iO mediakit

ZIP - 166 Mb

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.