Intracto Group neemt specialist in commerce Isaac over

Isaac is 110 teamleden sterk en bedient voornamelijk klanten in commerce en de financiële sector.

De ambitie van Intracto Group om verder te groeien kent met de overname van het Nederlandse digital agency Isaac een volgende stap. Isaac is 110 teamleden sterk en bedient voornamelijk klanten in commerce en de financiële sector. Klanten zijn onder andere Signify, De Mandemakers Groep, Ingenico en diverse banken.

Beste full-service agency Isaac kiest voor Intracto Group

Isaac is gekend en gelauwerd in Nederland en werd de laatste 3 jaren door Emerce uitgeroepen als beste full-service digital agency. De baseline van het agentschap is even eenvoudig als duidelijk: We turn complexity into profitability.

Mark Hoogendoorn, CEO van Isaac: "Wat begon als sites maken in bijberoep, is uiteindelijk harder gegroeid dan we ooit hadden kunnen dromen. Vanuit onze ambitie om onze dienstverlening te verbreden en aan te bieden in heel West-Europa, zijn we in contact getreden met Intracto Group. In Intracto Group hebben we een partner gevonden waarmee dit kan. ​ Zo kunnen we in de toekomst naast technologische oplossingen onze klanten nog meer adviseren op het gebied van strategie, marketing, content en creatie.

 Onze club en de expertise van ons team in onder andere Java, PHP en Magento zal ook voor Intracto Group en zijn klanten van waarde zijn. We hebben ongelooflijk veel zin om onze schouders te zetten onder het groeiverhaal dat Intracto Group aan het schrijven is. Max en ik blijven aan boord en stappen mee in dit succesverhaal."

Magento en Java-expertise in commerce en finance

Intracto Group wil garant staan voor platformonafhankelijk advies. Voor elk vraagstuk wil het de beste oplossing kunnen aanbieden. Hetzij als one-stop-shop, hetzij voor specifieke noden. Met de toevoeging van de 110 teamleden van Isaac vergroot de expertise in Magento en Java aanzienlijk.

Voor Intracto Group is het ook een uitgelezen kans om de bestaande aanwezigheid in de regio Eindhoven verder te ontwikkelen. De inspirerende stad zorgt er ook voor dat Intracto Group voortaan volledig actief zal zijn in de as Amsterdam-Utrecht-Eindhoven.

COVID-19 versterkt ambities Intracto Group

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "Wat ons meteen aansprak in Isaac is hun aanpak van digitale vraagstukken. Hun baseline charmeerde dan ook meteen: 'We turn complexity into profitability!' Dat is exact hoe wij ook naar onze klanten kijken. Net als Isaac willen we ons focussen op maximaal ontzorgen van onze klanten. Zelfs met de meest complexe vraagstukken. Met Isaac aan boord versterken we ons weer qua technologische kennis op het gebied van commerce, transactionele systemen en financial services. 

Het COVID-19-tijdperk is voor ons geen moment om op de pauzeknop te drukken. Eerlijk gezegd: we hebben meer dan ooit de ambitie om nog sterker te groeien. We merken heel wat positieve signalen in de markt. Meer dan ooit zien we investeringen in digitale transformatie en commerce waarbij klanten op zoek gaan naar geïntegreerde partners zoals wij.

Bedrijven en overheden duwen duidelijk het digitale gaspedaal in. Iedereen kon het zien: wie al stappen had gezet op vlak van digitale transformatie is in tijden van COVID-19 als winnaar uit de strijd aan het komen."

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.