Intracto Group groeit verder met performance agency iValue

Met de overname van iValue zet Intracto Group verder in op het groeidomein performance marketing.

Story image

Het team van iValue telt 25 experts op het gebied van online marketing, content, user experience, research en analyse. Enkele klanten van iValue zijn onder andere Destiny, Acerta, OZ, AXA Partners, Alken Maes, Wolters Kluwer, en Graydon.

Intracto Group bouwt een geïntegreerd full-service bureau en wil voor haar klanten dé partner zijn, die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

User research, UX en performance marketing groeit sterk

Het Antwerpse bedrijf iValue heeft met een sterk team van 25 experts, onder leiding van Wim Berghmans en Jacob Eeckhout, op 10 jaar tijd een aantrekkelijke portfolio aan competenties en klanten uitgebouwd. Wim en Jacob voegen zich samen met hun team bij Intracto Group. 

Wim Berghmans, co-ceo iValue: "Toegegeven, we spiegelden ons een beetje aan Intracto Group. De filosofie om full service klanten te ontzorgen, komt helemaal overeen met onze visie op het ontzorgen van klanten. Als agentschap kan je klanten digitaal beter helpen met een breed team van experts."

Onze kennis in analyse & research, user experience en performance marketing zullen binnen Intracto Group onmiddellijk van meerwaarde zijn.. Samen met Intracto Group zijn we meer dan klaar voor die acceleratie."

Campus Antwerpen in volle ontwikkeling

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "Met Intracto Group bouwen we campussen waar we talent uit meerdere disciplines samenbrengen. Elke campus is, naast een werkplek, een bruisende omgeving waar kennis en talent samenkomt. Dat vertaalt zich in vele kennissessies, events, gastcolleges, opleidingen enzovoort. 

We zetten met Intracto Group altijd in op 5 domeinen: strategie, creatie, content, marketing en technologie. Met de overname van iValue versterken we onze campus in Antwerpen om klanten zowel met specifieke noden als met end-to-end vraagstukken met raad en daad bij te staan."

Over iO - Infinite Opportunities

Op zoek naar een optimale gebruikservaring voor hun klanten, komen bedrijven en organisaties bij iO terecht. Door meer dan 1.500 talenten op vlak van strategie, content, creatie, marketing en technologie samen te brengen, creëren we infinite opportunities voor nationale en internationale klanten als Audi, Brussels Airport, Eneco en Sodexo.

Op campussen verspreid over België, Nederland, Zweden en Bulgarije stroomlijnen we samen met onze klanten hun communicatie en digitale transformatie. Zo kunnen zij nog beter inspelen op de verwachtingen van hún klanten. Onze campussen zijn echte kenniscentra, waar werken, ontmoeten en inspireren hand in hand gaan. Dichtbij klanten en talent, op zoek naar de digitale diversiteit die het verschil maakt voor eindgebruikers. Voor ons allemaal.

iO - Infinite Opportunities