Internet Architects bouwt toekomst verder uit met Intracto Group

Het team van 35 digitale experts staan sterk op het vlak van digitale strategie, user experience en service design kiest er toekomstgericht voor om hun aanbod voor zowel het eigen team als voor de klanten te verbreden.

Story image

Voor Intracto Group kadert de overname van Internet Architects in de visie om verder te groeien als geïntegreerd full-service bureau dat voor hun klanten dé partner wil zijn die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

Expertise in user experience & service design steeds belangrijker

Sinds de oprichting in 2006 kende Internet Architect een ononderbroken groei. Als pionier in user experience (UX) ondersteunt het agency bedrijven en overheden om het maximale te halen uit hun digitale inspanningen. 

David De Block, CEO Internet Architect: "De mogelijkheden die nu ontstaan zijn legio. Voor onze mensen en voor onze klanten. Dat en de chemie met Pieter Janssens en het verhaal van Intracto Group gaf ons van bij de eerste meeting een heel goed gevoel. De eerste kennismaking die we hadden was gepland om 2 uur te duren, maar na 30 minuutjes was de meeting al voorbij omdat we meteen volledig op dezelfde golflengte zaten. Klanten hebben meer en meer behoefte aan expertise en tegelijkertijd totale ontzorging. Daar zullen we voor zorgen. 

De open cultuur, de campusfilosofie en de mindset om samen te groeien en te werken aan de digitale transformatie van de klanten maakt de toekomst zo ontzettend boeiend."

Overheidscommunicatie verder digitaliseren

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "De expertise van Internet Architects is vooral van toepassing 'vooraan in de keten'. Van zodra gebruikers zich digitaal beginnen te oriënteren, zorgt het team van Internet Architects voor een frictieloze en doeltreffende ervaring.  

Het boeiende daarbij is dat ze die kennis niet enkel inzetten in B2C of B2B, maar Internet Architects staat ook zéér sterk op het vlak van overheidscommunicatie. Voor zowel de Europese, federale, regionale en lokale overheden. Samen met hun willen we in die markt nog meer gaan betekenen. Zo zal David De Block zijn expertise inzetten om samen met Intracto Group de digitale transformatie ook binnen overheden verder te voltrekken."

Campus Antwerpen groeit en zoekt nog meer talent

Het team van Intracto Group krijgt met Internet Architects opnieuw een flinke kwaliteitsinjectie. Een welgekomen aanvulling want de nood aan digitale expertise groeit bij de klanten. Zo zoekt Intracto Group in België, Nederland en Scandinavië meer dan 75 versterkingen, waarvan alleen al in Antwerpen 20 vacatures wachten om ingevuld te worden. 

Over iO - Infinite Opportunities

Op zoek naar een optimale gebruikservaring voor hun klanten, komen bedrijven en organisaties bij iO terecht. Door meer dan 1.500 talenten op vlak van strategie, content, creatie, marketing en technologie samen te brengen, creëren we infinite opportunities voor nationale en internationale klanten als Audi, Brussels Airport, Eneco en Sodexo.

Op campussen verspreid over België, Nederland, Zweden en Bulgarije stroomlijnen we samen met onze klanten hun communicatie en digitale transformatie. Zo kunnen zij nog beter inspelen op de verwachtingen van hún klanten. Onze campussen zijn echte kenniscentra, waar werken, ontmoeten en inspireren hand in hand gaan. Dichtbij klanten en talent, op zoek naar de digitale diversiteit die het verschil maakt voor eindgebruikers. Voor ons allemaal.

iO - Infinite Opportunities