Internet Architects bouwt toekomst verder uit met Intracto Group

Het team van 35 digitale experts staan sterk op het vlak van digitale strategie, user experience en service design kiest er toekomstgericht voor om hun aanbod voor zowel het eigen team als voor de klanten te verbreden.

Story image

Voor Intracto Group kadert de overname van Internet Architects in de visie om verder te groeien als geïntegreerd full-service bureau dat voor hun klanten dé partner wil zijn die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

Expertise in user experience & service design steeds belangrijker

Sinds de oprichting in 2006 kende Internet Architect een ononderbroken groei. Als pionier in user experience (UX) ondersteunt het agency bedrijven en overheden om het maximale te halen uit hun digitale inspanningen. 

David De Block, CEO Internet Architect: "De mogelijkheden die nu ontstaan zijn legio. Voor onze mensen en voor onze klanten. Dat en de chemie met Pieter Janssens en het verhaal van Intracto Group gaf ons van bij de eerste meeting een heel goed gevoel. De eerste kennismaking die we hadden was gepland om 2 uur te duren, maar na 30 minuutjes was de meeting al voorbij omdat we meteen volledig op dezelfde golflengte zaten. Klanten hebben meer en meer behoefte aan expertise en tegelijkertijd totale ontzorging. Daar zullen we voor zorgen. 

De open cultuur, de campusfilosofie en de mindset om samen te groeien en te werken aan de digitale transformatie van de klanten maakt de toekomst zo ontzettend boeiend."

Overheidscommunicatie verder digitaliseren

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "De expertise van Internet Architects is vooral van toepassing 'vooraan in de keten'. Van zodra gebruikers zich digitaal beginnen te oriënteren, zorgt het team van Internet Architects voor een frictieloze en doeltreffende ervaring.  

Het boeiende daarbij is dat ze die kennis niet enkel inzetten in B2C of B2B, maar Internet Architects staat ook zéér sterk op het vlak van overheidscommunicatie. Voor zowel de Europese, federale, regionale en lokale overheden. Samen met hun willen we in die markt nog meer gaan betekenen. Zo zal David De Block zijn expertise inzetten om samen met Intracto Group de digitale transformatie ook binnen overheden verder te voltrekken."

Campus Antwerpen groeit en zoekt nog meer talent

Het team van Intracto Group krijgt met Internet Architects opnieuw een flinke kwaliteitsinjectie. Een welgekomen aanvulling want de nood aan digitale expertise groeit bij de klanten. Zo zoekt Intracto Group in België, Nederland en Scandinavië meer dan 75 versterkingen, waarvan alleen al in Antwerpen 20 vacatures wachten om ingevuld te worden. 

Over iO - Infinite Opportunities

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie & content, marketing en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en toekomstbestendig verder te groeien. 

iO helpt klanten niet alleen om hun business-doelstellingen te behalen, maar samen met die klanten ontdekt én benut iO de eindeloze mogelijkheden – infinite Opportunities – die een voortdurend veranderende markt biedt. 

Talent staat aan de basis van deze oneindige mogelijkheden. Daarom creëert iO een omgeving – met de campus als innovatieve broedplaats – waar talent kan opstaan, zich kan ontwikkelen, de ruimte krijgt, geprikkeld wordt én excelleert.

Klaar om in het onzichtbare van vandaag, morgen nieuwe mogelijkheden te zien.

iO (voorheen Intracto Group) werd opgericht in 2005 en bouwt sindsdien mee aan de business van nationale en internationale klanten zoals Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco en Sodexo.

iodigital.com

iO - Infinite Opportunities