Hete nazomer voor iO

Met pitchwins voor Tom&Co, Bebat, Vivaldis en Interparking dient ook het najaar zich zonnig aan.

Iedereen heeft de hittegolf de voorbije week ervaren. Ook bij iO kwam er heel wat transpiratie én inspiratie aan te pas. Na een intensieve pitchzomer wisten ze immers klanten als Tom&Co, Bebat, Vivaldis en Interparking te overtuigen om samen aan te slag te gaan.

“Het was een heel atypische zomer”, stelt CEO Pieter Janssens. “Klanten en prospecten bleven erg actief vragen stellen. Daar waar we in onze sector vaak een rustige zomerperiode kennen, draaide deze zomer heel anders uit. Het belooft een najaar onder stoom te worden”.

Experience staat centraal in de projecten

Met de start van het nieuwe schooljaar is ook de samenwerking gestart met Bebat. Aanwezig in de recyclingmarkt die constant in evolutie is. Daarom gaan we hen helpen met de bouw van een verbeterd klantenplatform.

Ook Tom&Co werd een nieuwe huisvriend. Daarvoor gaat iO aan de slag met het uittekenen van e-commercestrategie en webshop.

Voor Interparking, Europees marktleider in haar sector, zal iO voortaan de performancemarketing ondersteunen vanuit hun Facebook- & LinkedIn-kanalen.

En voor Vivaldis, interimkantoor, wil iO meer mensen mee aan een job helpen door hun digitale ecosysteem te verbeteren vanuit front-end en tooling-integratie om de conversie te verhogen.

Er is een momentum in de markt

De bedrijven zitten met erg veel vraagstukken. iO voelt dat zijn sterkte en expertise daar best wel een antwoord op kunnen bieden. ​

Pieter Janssens, CEO iO, gaat verder:

“We merken dat redelijk wat merken hun agencylandschap aan het herbekijken zijn. Soms omwille van efficiëntie, soms gedreven door digitalisering en shift naar online, soms voor andere kanaalkeuzes en focus, … Bij die beweeglijkheid blijven wij uiteraard niet stilzitten. Als relatief nieuwe speler met een geïntegreerd aanbod op zowel de technologie- en marketing- als communicatiezijde zijn we blij ons verhaal te mogen brengen bij nieuwe stakeholders."

Over iO

iO is een blended agency. Wij helpen klanten zoals ​ Proximus, De Nationale Loterij, Audi, Brussels Airport om volledige merkervaringen van begin tot eind duurzaam vorm te geven en te verbeteren. Door de juiste expertise – strategie, creatie, technologie, marketing en data – slim te combineren, en actief samen te werken met onze klanten. Zo boeken we de digitale vooruitgang die klanten, gebruikers en mensen in deze tijden van een merk verwachten. ​

​iO (voorheen Intracto Group) werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije. ​iodigital.com

Media

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.