Het hart van Brussels Airport klopt voor het Belgische hockey met iO

Om de gedeelde liefde voor hockey in beeld te brengen, maakte iO een dynamische spot vol actie waarin professionele spelers, jonge hockeyliefhebbers en Brussels Airport-medewerkers helemaal opgaan in hun geliefde spel.

Al bijna drie jaar is Brussels Airport de trotse partner van onze nationale hockeyteams: de Red Panthers en de Red Lions. Teams van wereldniveau, die excelleren in hun vak.

Die gemeenschappelijke ambities en het warme partnership werden door iO vertaald in een nieuwe campagne voor het kleine en grote scherm.

Onze harten kloppen samen

Brussels Airport en de Koninklijke Belgische Hockey Federatie hebben meer dan één ding gemeen: ze spelen een belangrijke rol in de harten van de Belgen; zijn trotse ambassadeurs van ons land; streven naar sterke prestaties en staan voor teamspirit en integriteit.

Als vaste stek voor hun internationale reizen, laat Brussels Airport heel België meeleven met onze nationale helden. Van hun veelbelovend vertrek tot hun glorieuze thuiskomst.

Eeeeeen ACTIE!

Om de gedeelde liefde voor hockey in beeld te brengen, maakte iO een dynamische spot vol actie waarin professionele spelers, jonge hockeyliefhebbers en Brussels Airport-medewerkers helemaal opgaan in hun geliefde spel. Bijna té veel zelfs…

Ook werd er al een afgeleide campagne gelanceerd die kinderen de kans biedt om samen met hun helden het terrein op te wandelen tijdens de wedstrijden van de Hockey Pro League. In deze mini-campagne werden de mini-hockeyhelden nadrukkelijk op de voorgrond geplaatst.

De spot wordt nationaal gelanceerd in de bioscoop en daarna verder verspreid op sociale media. Ze wordt aangevuld met OOH, digital billboards doorheen de luchthaven en een bannering campaign.


Over iO

iO is een blended agency. Wij helpen klanten zoals ​ Proximus, De Nationale Loterij, Audi, Brussels Airport om volledige merkervaringen van begin tot eind duurzaam vorm te geven en te verbeteren. Door de juiste expertise – strategie, creatie, technologie, marketing en data – slim te combineren, en actief samen te werken met onze klanten. Zo boeken we de digitale vooruitgang die klanten, gebruikers en mensen in deze tijden van een merk verwachten. 

iO (voorheen Intracto Group) werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije. ​iodigital.com

Media

Hero video:

Kids Line up video:

Credits

Client: Brussels Airport
Contacts: Marielle Rogie, Catherine Hijazin, Géraldine Jacobs
Agency: iO
Account team: Isabelle Vertongen, Camille Vanavermaete
Strategy: Tom Willemkens
Executive Creative Director: Sam De Win ​
Creative Director: Jan Schraeyen
Creative team: Stijn de Schrijver, Jérôme Lefebvre
Producer: Frederik Zaman
Video Director: Dirk Domen
Editor: Matthias Therry
Sound engineer: Kristof Lebrun
Sound post production: ​ La Vita e Media
Production Assistants: Sharon De Graeve, Reina Rasti
Camera / DOP: Toon Persyn
Grading: Tom Mulder
Photographer: Wim Knapen
Assistant Photography: Chloë Van Overmeir ​
Assistant Camera: Jesper Rey

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.