George Moses nieuwe Technology Director bij iO 

Moses brengt kennis van en heeft ervaring met onder andere .NET, Java, PHP, React en Angular en is een actieve bijdrager in de Drupal community, waar hij al bijna 18 jaar deel van uitmaakt.

George Moses is door iO verwelkomd als de nieuwe Technology Director. De ervaren tech-ondernemer brengt brede kennis met zich mee. Niet alleen op technisch vlak, maar ook op het gebied van leiderschap, cultuur en commercieel. 

Het proces van requirements vertalen, een strategisch concept ontwikkelen, tot een oplossing te komen en deze tot een succes te maken, is voor Moses de rode draad geweest van 25 jaar entrepreneurship. Hier ontwikkelde hij technische, maar ook generalistische expertise, waardoor hij in staat is om gericht met organisaties in gesprek te gaan en deze gesprekken en workshops kan doorvertalen naar actiepunten. Het ondernemerschap dwingt immers om een duizendpoot te worden. Maar het was nooit het doel om meer bezig te zijn met het opzetten en groeien van een onderneming, dan met het inhoudelijke werk. 

“Voor onze opdrachtgevers is kennis en ervaring met de vraagstukken die er spelen van belang, en met George halen we een hoop van deze kennis en ervaring binnen. Dit geeft kansen voor groei aan onze collega’s en onze opdrachtgevers plukken daar de vruchten van. Ik kijk ernaar uit om samen met George te werken aan een omgeving waar developers verder leren en onze opdrachtgevers met vertrouwen hun vraagstukken bij ons neerleggen,” aldus Jochem Molenaar, Service Line Director Technology, iO Campus Utrecht. 

Moses brengt kennis van en heeft ervaring met onder andere .NET, Java, PHP, React en Angular en is een actieve bijdrager in de Drupal community, waar hij al bijna 18 jaar deel van uitmaakt. Na 8 jaar bij Wunderkraut, later Appnovation, waar hij ook lid was van de Drupal Advisory Board, ging hij op zoek naar een organisatie die paste bij zijn uitgebreide regionale kennis en ervaring. Deze moest groot genoeg zijn om een expertise fit te hebben en zijn aspiraties te kunnen vervullen. Daarnaast was het vinden van de juiste cultuurfit essentieel. 

Een cultuur van blenden en ontwikkelen 

Met een groot techteam en een smeltkroes van samenwerkende teams, leeft binnen iO een cultuur van blenden. De focus ligt op mensen: om ze te ondersteunen en laten groeien waar ze naartoe willen. Iedereen wil zich ontwikkelen en krijgt hier ook de ruimte voor. Zowel met praktische ervaring als met theoretische onderlegging. Dit wil Moses aanmoedigen. 

“Je kunt waarde binnen organisaties op een heleboel dimensies meten. Hier liggen de waarden op persoonlijk niveau. De focus daarop vind ik heel belangrijk. Investeren in de toekomst van medewerkers op de lange termijn is hoe je de echte waarde van een bedrijf creëert,” aldus George Moses. ​ 

Binnen iO slaat Moses een brug tussen management en specialisten en combineert hij leiderschap en consultancy-ervaring met technologische en commerciële kennis. Zo richt hij zich op het creëren van waarde voor zowel klanten als collega’s. ​ 


Over iO
iO is een blended agency. Wij helpen klanten zoals Audi, Worldline, Brussels Airport, Efteling en Eneco om volledige merkervaringen van begin tot eind duurzaam vorm te geven en te verbeteren. Door de juiste expertise – strategie, creatie, technologie, marketing en data – slim te combineren, en actief samen te werken met onze klanten. Zo boeken we de digitale vooruitgang die klanten, gebruikers en mensen in deze tijden van een merk verwachten. 

iO (voorheen Intracto Group) werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije. ​iodigital.com

Media

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.