Frank Cuypers maakt de transfer naar iO

Antwerpen, 20 mei 2022 — Merk- en communicatiestrateeg Frank Cuypers gaat aan de slag bij iO. Hij brengt meer dan tien jaar ervaring mee bij grote Belgische merken. Bij iO versterkt Frank het strategische team op de campus in Antwerpen.

Met Frank versterkt iO Campus Antwerpen zich verder op strategisch vlak. Hij sprong de communicatiewereld in als Communication Officer TV bij MEDIALAAN (nu DPG Media). Hij deed ook ervaring op bij het team van Toerisme Vlaanderen als Managing Editor, en daarna leidde hij teams bij VDAB en KRC Genk (respectievelijk als Directeur Communicatie en Head of Marketing & Communication).

Frank Cuypers over zijn keuze voor iO:

“Bij een agency werken stond altijd al op mijn professionele bucketlist. De kans bood zich aan — bij iO, dan ook nog. Er wordt hier een nieuw, ambitieus verhaal geschreven, en daar schrijf ik heel graag aan mee. Nu nog uitzoeken wat een strateeg eigenlijk zoal doet.”

Over iO

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie en content, marketing, en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren, en toekomstbestendig verder te groeien.


Media

Frank Cuypers, Brand & Communication Strategist - iO Campus Antwerpen
Frank Cuypers, Brand & Communication Strategist - iO Campus Antwerpen

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

Infinite Opportunities | iO
Eén partner die u alles biedt, end-to-end. Ontdek samen oneindig veel mogelijkheden. Onze gids voor blijvende digitale relevantie.
www.iodigital.com

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.