Expertise in Salesforce, Adobe & Oracle breidt uit door overname Adagio

Adagio, specialist in marketing automation, vervoegt Intracto om samen nog sneller te groeien.

Het team van Adagio bestaat uit 50 experts met een specialisatie in onder andere Salesforce, Adobe en Oracle, en vormt een uitstekende aanvulling op het huidige marketing automation-aanbod van Intracto. 

Alle marketing automation expertise in huis

Managing director en oprichter van Intracto Pieter Janssens: "Adagio brengt nog meer kennis in onze al straffe groep, zodat we qua vakmanschap nog sterker staan."

Intracto investeert op deze manier terug in een bureau dat het snijpunt opzoekt tussen marketing en technologie. "Met onze overnames willen we altijd ons aanbod van services nog krachtiger maken in de breedte, ofwel sterker in de diepte. In de Benelux is Adagio het neusje van de zalm wat betreft de toptechnologieën", zegt Janssens.

Referentiebureau in Benelux voor omnichannel-marketing

Ben Van Gorp en Lucas Decuypere (foto), oprichters van Adagio: "We kunnen onze klanten veel kennis en service aanbieden, maar met Intracto naast ons kunnen we dat nog beter, sneller en bovenal nog vollediger. Samen vormen we voortaan het referentiebureau als het aankomt op omnichannel-marketing. Dat we beide een stevige voetafdruk hebben in zowel België als Nederland was een extra troef." 

Pieter Janssens vult aan: "We hebben als bureau gekozen om in een aantal domeinen de absolute expert te worden. Marketing automation is zo een domein. De overname van Adagio laat ons toe om nieuwe tools toe te voegen aan onze specialisaties, naast onze bestaande expertise in Hubspot, Selligent, Sharpspring. Zo kunnen we voortaan het hele landschap afdekken. 

We willen we onze klanten de mogelijkheid bieden om in alle cycli van hun klanten van meerwaarde te kunnen zijn. Van bij het onboarden van nieuwe klanten tot en met upsell & het verhogen van de klantentevredenheid."

Management blijft actief verder aan boord

Adagio blijft zijn kantoren behouden en het volledige management stapt in de groep en blijft ambitieus voor de lange termijn aan boord. In januari kondigden de oprichters van Adagio nog de aanstelling van Stephan Crokaert aan als general manager om de volgende fase in hun groeitraject verder mogelijk te maken. De toetreding tot Intracto is hun volgende wapenfeit om nog sterker in de markt te staan.

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.