Dewaele zit vast goed met iO

Van een éénmansmakelaarskantoor tot de grootste onafhankelijke vastgoedfamilie in België: dat is in vogelvlucht het verhaal van Dewaele. Het vastgoedbedrijf werkt samen met iO als lead agency om dat verhaal te doen slagen — van strategie tot uitvoering en opvolging.

Een multibrand met zes merken fuseren tot één sterk monobrand: hoe begin je eraan? En vooral: wie vraag je om hulp? Dat is de vraag die in 2021 op tafel lag bij Dewaele. De Dewaele Vastgoedgroep bestond op dat moment uit zes aparte merken met in totaal 48 kantoren: Dewaele, Van der Build, Turner, De Syndic, De Patrimonie en Build&Boost.

Eén merk, met één strategische en creatieve partner

Om die evolutie te laten slagen, lanceerden iO en Dewaele samen het nieuwe DNA van de vastgoedspeler: “Je levenslange partner in wonen en ondernemen”. Met die vernieuwde visie, een duidelijk strategisch traject, en creatieve uitwerkingen wil Dewaele uitgroeien tot een sterk, toekomstbestendig bedrijf dat er nog meer is voor de klant — van het eerste appartement of een kot voor de kinderen tot een tweede verblijf aan de kust.

Met iO als lead agency kiest Dewaele voor een partner die hun voorgeschiedenis kent, maar de blik steevast op de toekomst richt.

“We werken al jarenlang samen voor content op sociale media. Nu we ook voor andere diensten rekenen op iO, merken we de waarde van agency dat ons van A tot Z kan helpen,” vertelt Margaux Sabbe, Brand Marketeer bij Dewaele.

Recept voor een vlotte samenwerking, waarvan het resultaat zich vandaag zowel online als in het straatbeeld laat opmerken.


Over Dewaele

Dewaele is al 40 jaar een voorloper in de Belgische vastgoedsector. Met een uitgebreide kennis van en ervaring met tal van niche-expertises bouwt het bedrijf elke dag mee aan de toekomst van de vastgoedwereld.

Over iO

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie en content, marketing, en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren, en toekomstbestendig verder te groeien.

Media

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.