De RINO Groep en iO ontwikkelen nieuw self-service onderwijsportaal

De komende periode werken teams vanuit de RINO Groep en iO nauw samen om de eerste versie van het onderwijsportaal uit te rollen.

Utrecht, 1 april 2022 - Als onderwijsinstelling is het van groot belang om hoogwaardige, digitale middelen te bieden. Opleidingsinstelling de RINO Groep onderschrijft dit en bouwt daarom in nauwe samenwerking met de Utrechtse campus van end-to-end agency iO aan een nieuw onderwijsportaal waarmee het deelnemers, opleiders en docenten beter van dienst is.

De RINO Groep biedt opleidingen, cursussen en congressen aan professionals in de geestelijke gezondheidszorg, waaronder psychologen, orthopedagogen, verpleegkundigen en maatschappelijk werkers.

Een onderwijsportal waar eindgebruikers informatie kunnen inzien en beheren

Hun onderwijsportaal speelt een belangrijke rol in de dagelijkse communicatie met deelnemers, docenten en opleiders. Het is dé plek waar eindgebruikers informatie over cursussen en opleidingen kunnen inzien en beheren. Daarnaast kunnen ze de toetsen en voortgang monitoren. Door veroudering van het huidige portaal lopen eindgebruikers steeds vaker tegen onpraktische zaken aan. Om de effectiviteit en gebruikerservaring van het onderwijsportaal te verbeteren, voorzien frontend developers, backend developers en user experience designers het nieuwe portaal van moderne techniek en een sterk en gebruiksvriendelijk design. Hierdoor wordt het nieuwe portaal intuïtief, snel en overzichtelijk.

De komende periode werken teams vanuit de RINO Groep en iO Campus Utrecht nauw samen om de eerste versie van het onderwijsportaal uit te rollen. Nadat deze versie online staat, wordt het portaal doorontwikkeld en voorzien van extra functies. Zo ontwikkelt het portaal zich tot een steeds onmisbaarder onderdeel van het digitale landschap van de RINO Groep.

_________________________

Media

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

Infinite Opportunities | iO
Eén partner die u alles biedt, end-to-end. Ontdek samen oneindig veel mogelijkheden. Onze gids voor blijvende digitale relevantie.
www.iodigital.com

 

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.