Daan Langbroek maakt overstap naar iO

Utrecht, 23 juni 2022 – Daan Langbroek, innovatie- en transformatiestrateeg, heeft de overstap gemaakt naar end-to-end agency iO. Met meer dan 15 jaar ervaring, versterkt hij vanaf nu het strategische team van iO op de campus in Utrecht.

Daan neemt een enorme bak ervaring mee. Na een kleine tien jaar bij Accenture als Digital Transformation Manager in verschillende sectoren te hebben geholpen met digitale strategie en transformatie vraagstukken, vervolgde hij zijn carrière bij KLM. De laatste vier jaar was Daan als Strategic Portfolio Director medeverantwoordelijk voor de KLM Digital Studio en heeft hij nieuwe toekomstgerichte initiatieven het licht laten zien. ​ 

Daan Langbroek over zijn overstap naar iO: 

“Na jaren in ‘big’ consulting en aan de klantzijde gewerkt te hebben is iO voor mij de perfecte volgende stap waarin alles samenkomt: vanuit creativiteit, pragmatiek en een blik op de toekomst klanten helpen relevant te blijven op lange termijn, terwijl we met elkaar een nieuwe omgeving aan het creëren zijn waarin we steeds beter in staat zijn impact te maken voor onze klanten en de maatschappij.” ​ 

Over iO

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie en content, marketing, en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren, en toekomstbestendig verder te groeien.


Media

Daan Langbroek, Innovation Strategist - iO Campus Utrecht
Daan Langbroek, Innovation Strategist - iO Campus Utrecht

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

iO - end-to-end agency - Let’s discover infinite opportunities together
Eén partner die u alles biedt, end-to-end. Ontdek samen oneindig veel mogelijkheden. Onze gids voor blijvende digitale relevantie.
www.iodigital.com

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.