Brussels agency Be Connect voegt zich bij Intracto Group

Met de overname van het creatieve performance agency Be Connect, breidt Intracto Group zijn Franstalige expertise op vlak van performance- en contentmarketing uit.

Story image

De overname is een uitgelezen kans om de voetafdruk in Brussel nog te vergroten. In de klantportfolio van Be Connect zitten klanten zoals Nestlé, Beobank, Etam, Undiz, Brico, D'Ieteren, VOO en Brussels Airport.

Focus op creative performance

Het team van het Brusselse Be Connect telt 20 experts in strategie & content (social, mobile video) en performance (social advertising, SEA en digital display). Zij zetten sterk in op betekenisvolle impact via leads en conversies.

Be Connect bouwt die creatieve performancemarketing op drie pijlers. Via Brain (strategie, coaching en in-house consultancy), Build (content, community management en activaties) en Boost (advertenties en ROI-optimalisaties) ondersteunen ze bedrijven die hun verhalen kracht willen bijzetten. Merken aantrekkelijk verbinden met de juiste doelgroepen wordt steeds belangrijker en dat is precies de kracht van het Brusselse agency.

Nieuwe mogelijkheden op grotere schaal

Sabrina Bulteau en Olivier de Decker, co-oprichters van Be Connect: "Intracto is in het huidige landschap duidelijk dé groep met ambitie. Om verder te groeien en onze expertise nog breder in te zetten, zijn we dan ook erg fier voortaan deel uit te maken van de Intracto Group. Van bij de start zagen beide partijen tal van opportuniteiten om mekaar sterker te maken. Zeker ook voor onze klanten is dit weer een stap voorwaarts: zij kunnen rekenen op een nog bredere waaier aan expertises en een nog straffer team van experts.

Door in de Intracto Group te stappen kunnen wij nog beter, breder en dieper adviseren om zo nog meer garant staan voor de best mogelijke resultaten."

Extra expertise door tweetalig Brussels team

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "We zijn erop gebrand om ook in Brussel te tonen dat we als groep antwoorden kunnen bieden op de vraagstukken die bedrijven vandaag hebben. En dat in beide landstalen. Het team van Be Connect deelt onze ambitie en gedrevenheid en past dus perfect in de groep. 

Bovendien voegen Sabrina en Olivier zich bij de aandeelhouders van de groep en verankeren zich zo in ons groepsverhaal."

Over iO - Infinite Opportunities

Op zoek naar een optimale gebruikservaring voor hun klanten, komen bedrijven en organisaties bij iO terecht. Door meer dan 1.500 talenten op vlak van strategie, content, creatie, marketing en technologie samen te brengen, creëren we infinite opportunities voor nationale en internationale klanten als Audi, Brussels Airport, Eneco en Sodexo.

Op campussen verspreid over België, Nederland, Zweden en Bulgarije stroomlijnen we samen met onze klanten hun communicatie en digitale transformatie. Zo kunnen zij nog beter inspelen op de verwachtingen van hún klanten. Onze campussen zijn echte kenniscentra, waar werken, ontmoeten en inspireren hand in hand gaan. Dichtbij klanten en talent, op zoek naar de digitale diversiteit die het verschil maakt voor eindgebruikers. Voor ons allemaal.

iO - Infinite Opportunities