Blended agency iO betrekt voormalig pand V&D La Place in centrum Utrecht

De nieuwste campus is een inspirerende plek voor klanten en talent op het gebied van strategie, creativiteit, content, marketing, technologie en data.

Agency iO heeft haar nieuwste campus geopend in het iconische pand van de voormalige V&D, onder andere bekend van het dakterras met een uniek uitzicht over Utrecht. Volledig verbouwd om 220 werkplekken te creëren, maakt deze onderdeel uit van de campus filosofie van iO: het ontwikkelen, stimuleren en excelleren van talent en kennisdeling van professionals op het gebied van strategie, creativiteit, content, marketing, technologie en data. ​ 

Creatieve en innovatieve hotspot op een historische locatie 

‘Groot denken, lokaal werken’ doet iO vanuit 12 campussen door Europa. En nu ook vanuit het hart van Utrecht. Hier startte in 1987 het eerste La Place restaurant, met het uitzicht over de binnenstad van Utrecht als grote trekpleister. Na het faillissement van de V&D in 2015 verdween deze samen met de La Place uit Hoog Catharijne. 

Van kantoor naar campusleven 

Bij iO is alle expertise rond communicatie en digitale transformatie onder één dak, waarmee ze al klanten als Thuisarts, FrieslandCampina, UWV, ABN Amro, PostNL en Alliander bedient. De experts overschrijden de grenzen van de traditionele agency-, technologie- en consultancywereld. Zo kan er gekeken worden naar het grotere plaatje en de volledige merkervaring van begin tot eind duurzaam vormgeven en verbeteren. Hier is een nieuwe manier van samenwerking voor nodig. Hiervoor heeft iO de campussen. ​ 

De campus vormt een voedingsbodem voor talentontwikkeling. Dit is een cruciaal onderdeel van de people strategy van iO: geen traditionele kantoren, maar het creëren van omgeving waar talent kan opstaan, geprikkeld wordt en de ruimte krijgt om te ontwikkelen en excelleren. 

Aart Lensink, Managing Director van iO Campus Utrecht:

"We zitten op de mooist denkbare plek met onze campus. Hartje Utrecht. We gaan hier uiteraard heel veel klanten en collega's ontmoeten, maar ook studenten, scholieren en mensen uit de stad en de regio. We willen echt onderdeel gaan uitmaken van Utrecht en zoeken daarvoor ook de samenwerking, onder andere met de vele opleidingen in en om de stad Utrecht."

Over iO

iO is een blended agency. Wij helpen klanten zoals Audi, Brussels Airport, Efteling en Eneco om volledige merkervaringen van begin tot eind duurzaam vorm te geven en te verbeteren. Door de juiste expertise – strategie, creatie, technologie, marketing en data – slim te combineren, en actief samen te werken met onze klanten. Zo boeken we de digitale vooruitgang die klanten, gebruikers en mensen in deze tijden van een merk verwachten. 

iO (voorheen Intracto Group) werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije. ​iodigital.com

Media

iO Campus Utrecht

Contact

Jean-Paul Absil

Jean-Paul Absil

Client Director - Campus Utrecht, iO

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.