Bas Derks wordt Creative Director bij iO in Utrecht

Utrecht, 16 mei 2022 - Bas Derks is toegetreden als Creative Director bij end-to-end agency iO in Utrecht. Bas komt van het design bureau Greenberry en werkte eerder voor True Ideas, Ogilvy en BBDO. Samen met Bart te Riele versterkt hij nu de dagelijkse creatieve leiding bij iO op de campus in Utrecht.

Met Bas verzekert het lokale iO-team zich in één klap van flink wat expertise. Al 15 jaar is hij actief in advertising. Hij beschikt over voldoende technische én digitale kennis en werkte al aan campagnes voor o.a. Google, ARAG, Rabobank, Centraal Beheer, Unilever, Mercedes-Benz, Ford en KPN.

Bas Derks over zijn keuze voor iO:

“Ik ben ‘opgegroeid’ in digital en daarna doorgegroeid in advertising. Van apps tot advertenties en van websites tot commercials. Daarom voelt de end-to-end propositie van iO als op het lijf geschreven. Als Creative Director wil ik samen met de collega’s mooie concepten neerzetten en bouwen aan de creatieve signatuur van iO.”

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie & content, marketing en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en toekomstbestendig verder te groeien.


Media

Bas Derks, Creative Director iO Campus Utrecht
Bas Derks, Creative Director iO Campus Utrecht

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

Infinite Opportunities | iO
Eén partner die u alles biedt, end-to-end. Ontdek samen oneindig veel mogelijkheden. Onze gids voor blijvende digitale relevantie.
www.iodigital.com

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.