BAM Wonen en iO lanceren duurzaam woningconcept

Amsterdam, 19 juli 2022 — BAM Wonen presenteert dé oplossing voor het woningtekort: Flow, toekomstbestendige houten woningen - kwalitatief, duurzaam en betaalbaar. Het concept kwam tot stand in samenwerking met end-to-end agency iO, o.a. voor het merkverhaal, merknaam en visuele identiteit.

Flow staat als innovatief woningconcept voor optimaal gebruik van hout: de bron van een ongekend krachtige aanvoer van kwalitatieve, betaalbare woningen. Via Flow produceert BAM Wonen duurzaam en off-site, circulair en met het welzijn van de (toekomstige) bewoner centraal. 

Om Flow bij het begin meteen van een sterk merk te voorzien, ging iO aan de slag met de merkidentiteit van Flow, net als een heldere conceptstrategie. Het team ontwikkelde het merkverhaal en bijbehorende visuele stijl en zorgde voor relevante brandbuilding naar aanloop van de lancering van het woningconcept. Hierbij was de end-to-end propositie van iO ideaal, gezien de creatieve samenwerking tussen brand marketeers, technologie-experts en BAM Wonen. 

Flow, toekomstbestendige houten woningen - kwalitatief, duurzaam en betaalbaar
Flow, toekomstbestendige houten woningen - kwalitatief, duurzaam en betaalbaar

Laura Mouthaan, communicatiespecialist bij BAM Wonen:

'Met Flow brengen we woningbouw in beweging. Snel, duurzaam en betaalbaar. Zo’n ambitieus concept wilden we laden met een minstens even ambitieus merk. iO begreep ons, net als ons DNA, en zorgde voor een passende vertaling in woord, beeld en technologie. Hun end-to-end expertise maakt van hen een ideale partner voor de lancering van dit nieuwe merk.’ ​ 

Over iO

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie en content, marketing, en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren, en toekomstbestendig verder te groeien.


Media

Meer weten over Flow? Check https://www.bamflow.nl

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

iO - end-to-end agency - Let’s discover infinite opportunities together
Eén partner die u alles biedt, end-to-end. Ontdek samen oneindig veel mogelijkheden. Onze gids voor blijvende digitale relevantie.
www.iodigital.com

 

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.