Bake & Company wordt onderdeel van Intracto Group

Met de overname van het Gentse Bake & Company versterkt Intracto Group zich met een ervaren strategisch team in digitale marketing en sales.

Story image

Voor Bake & Company ontstaat nu de mogelijkheid om hun expertise in diagnostics & strategische consultancy extra kracht bij te zetten door voortaan ook te rekenen op de succesvolle implementatie door het breed team van experts binnen Intracto Group.

Deze overname ondersteunt eens te meer de ambities van Intracto Group om leidend te zijn in de sector en te excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

Verantwoordelijkheid over strategie én uitvoering

Bake & Company staat met hun 12-koppig team van digitale strategen gekend voor hun resultaatgedreven strategisch advies, begeleiding & analyse. Een strategie waarbij steeds de horizon ligt op duidelijke kpi's behalen voor klanten zoals BMW, Proximus, DPG Media, MediaMarkt en Samsonite. 

Klaas Verbeken, oprichter & co-CEO Bake & Company: "onze keuze voor Intracto Group is ingegeven op basis van de noden van onze klanten. De vraag kwam steeds meer om ons strategisch advies nog verder te helpen realiseren. Vanuit ons vakgebied kwamen we dan qua geïntegreerd werken en compleet aanbod vrij snel bij Intracto Group terecht. 

In de toekomst willen we in eerste instantie blijven doen waar we goed in zijn: bedrijven en board rooms adviseren en richting geven bij hun roadmap in digitale maturiteit. Tegelijkertijd willen we voortaan mee verantwoordelijkheid nemen over de uitvoering. Met de 900 experts van Intracto Group zijn we er van overtuigd dat we strategie straffer en tastbaarder dan ooit in praktijk kunnen brengen." 

Kristof Bossuyt, co-CEO Bake & Company: "voor zowel ons team als voor onze klanten is dit uitstekend nieuws. Voortaan zijn we niet enkel architect, maar vormen we samen met Intracto Group een krachtig powerhouse dat bedrijven kan adviseren en ontzorgen in al hun vraagstukken."

Digitale vraagstukken van klanten omzetten in tastbare resultaten

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "Covid-19 heeft eens te meer duidelijk gemaakt wat voor een bedrijf de impact kan zijn van juiste beslissingen te nemen. Bedrijven die vooruitziend zijn geweest met hun digitale strategie en bijbehorende acties, zijn meer dan ooit de winnaar gebleken. 

Bake & Company staat gekend voor hun diepgaande digitale diagnostics, doordacht strategisch advies en voor de opvolging van die strategie. Samen willen nu nog een stap verder gaan en ze nog verder versterken met daarenboven onze kwaliteiten op het gebied van content, creatie, marketing en technologie."

Verdere uitbouw van Campus Gent

Het team van Bake & Company doet  de Gentse campus van Intracto Group verder uitbreiden. Oprichters Klaas Verbeken en Kristof Bossuyt engageren zich binnen Intracto Group.

Over iO - Infinite Opportunities

Op zoek naar een optimale gebruikservaring voor hun klanten, komen bedrijven en organisaties bij iO terecht. Door meer dan 1.500 talenten op vlak van strategie, content, creatie, marketing en technologie samen te brengen, creëren we infinite opportunities voor nationale en internationale klanten als Audi, Brussels Airport, Eneco en Sodexo.

Op campussen verspreid over België, Nederland, Zweden en Bulgarije stroomlijnen we samen met onze klanten hun communicatie en digitale transformatie. Zo kunnen zij nog beter inspelen op de verwachtingen van hún klanten. Onze campussen zijn echte kenniscentra, waar werken, ontmoeten en inspireren hand in hand gaan. Dichtbij klanten en talent, op zoek naar de digitale diversiteit die het verschil maakt voor eindgebruikers. Voor ons allemaal.

iO - Infinite Opportunities