5 frisse strategische aanwinsten voor iO

End-to-end agency iO heeft het strategische team in de Antwerpse campus versterkt met vijf nieuwe collega’s.

Team Strategie van iO mag binnenkort een nieuw bureau-eiland openen. Vijf nieuwe collega’s vervoegen het end-to-end agency en zorgen er weldra mee voor dat de gebruikersinteracties die iO oplevert nog sterker worden.

Diverse achtergronden

De vijf nieuwe talenten komen uit verschillende achtergronden. Zo brengt Ellen Vanderlooven (Service Designer) ervaring mee in Product Design bij Voxdale en AB InBev, komt Lotte Goyens (Junior Activation Designer) over van Open Knowledge Belgium, werkte Joke Meukens (Service Designer) al bij KBC, Proximus, en Pàu, ruilt Stephanie Man (Project Manager Service Design) Threon in voor een nieuwe uitdaging bij iO, en was Hendrik Gerard (UX & CRO Strategist) eerder aan de slag als UX/CRO Project Lead bij Humix, waar hij o.a. werkte voor D’Ieteren en KBC.

iO blijft gestaag groeien

Na de start van verschillende ervaren profielen waait er nu dus ook een gedreven nieuwe wind door het strategieteam van iO Campus Antwerpen. Zo bewijst het agency haar engagement om in jong potentieel te blijven investeren.


Over iO

iO is een groeiend team van experts, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie en content, marketing, en technologie werkt iO samen met klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren, en toekomstbestendig verder te groeien.

Media

Van links naar rechts Stephanie Man, Hendrik Gerard, Joke Meukens, Lotte Goyens en Ellen Vanderlooven
Van links naar rechts Stephanie Man, Hendrik Gerard, Joke Meukens, Lotte Goyens en Ellen Vanderlooven

Contact

Roel Van Aelst

Roel Van Aelst

Marketing & Communication Director, iO

 

Over iO

iO is een blended agency. Wij brengen talent in marketing, technologie, content, strategie en creatie samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Audi, Brussels Airport, Efteling, Eneco, Fiberklaar en Worldline al helpen groeien.

iO werd opgericht in 2005 en opereert lokaal en internationaal in opdracht van bedrijven, organisaties en overheden vanuit onze verschillende campussen in België, Nederland, Zweden, Denemarken en Bulgarije.